Bel ons 24 uur per dag op 035-6563000

Wagenpark

Reist u alleen of met een groep? Maakt u gebruik van een rolstoel of heeft u andere speciale wensen? Dankzij het wendbare wagenpark, met maar liefst 25 auto’s veruit het grootste in Hilversum, kunt u altijd terecht bij Taxi Souverijn.

Wat kunt u verwachten

Gaat u alleen of met één of twee reisgenoten op pad, dan is de kans groot dat u in een van onze Mercedessen stapt. Comfortabel, veilig en betrouwbaar. Voor groepen tot acht personen en voor mensen die om gezondheidsredenen speciale wensen hebben staan onze taxibusjes of rolstoeltaxi’s klaar. In dat geval komt er meestal een Renault of een Volkswagen Caddy voorrijden.

Altijd een oplossing

Als u onze centrale belt, nemen we in alle rust uw wensen door. Datum en tijd, zakelijk of particulier, als stadstaxi, regiotaxi of Schipholtaxi, landelijke ritten, met of zonder tussenstop, in uw eentje of met een groter gezelschap. En maakt u gebruik van een rolstoel of zijn er andere redenen om uw rit met extra zorg te plannen? Geen enkel probleem, we hebben altijd de juiste vervoersoplossing.

Alt Text

Neem gerust contact op voor vrijblijvend advies

Neem contact op
Bestel direct een taxi